Wednesday 26 March 2008

Sexgrenser

For de av dere som har vært innom bloggen hundrings de siste dagene har kanskje fått med dere hans sexgrenserinnlegg. Til nå 2 innlegg som har vært mye diskutert både på hans og andres blogger. Så jeg tenkte at siden mesteparten av dere som leser dette mest sannsynlig aldri har hørt om den bloggen, så kan jeg starte en egen diskusjon her.

 

Det det har vært mest debatt rundt er det med one-night-stands, om det er akseptert og hva folk mener om det. Som hundrings da mener så er dette noe man gjør om man kun er ytterst desperat og virkelig trenger å få seg noe, og som gjør dette har en tendens til å gjøre det rimelig ofte, så mange av dem kan da være det man på gata kaller for "ganske brukt". En annen ting han ikke leker med hele denne greia er da måten det som regel blir utført på, som han sier;

"Og da drikker jeg med drita full, finner en annen som er drita full og sammen finner vi et drita fullt sted hvor vi slenger oss rundt på et dansegulv med erotiske, tafsende bevegelser, før man hurtig blir enig om å dra hjem, og ha sex."

Jeg må si at jeg skjønner godt hva han mener, men jeg har ikke noe personlig imot one-night-stands, så lenge begge har lyst og ikke en av partene blir saksøkt for voldtekt dagen etter (det som da er skummelt og se på, for oss gutter iallefall, er statistikken for hvor mange gutter som blir saksøkt etter en one-night-stand kontra jenter som blir det), som skummelt mange blir selv om det kvelden før var frivillig fra begge to. Det som da igjen er skummelt er at man i fylla ikke tenker helt klart og man kan angre, men så er det jo heller rimelig få som faktisk blir tvunget til å drekke seg sørpe dritings (man har som regel litt selvkontroll, hvis man ser bortifra det med mengde alkohol man inntar, over ting som sex med fremmede og sånne ting før man blir helt sørpe dritings, men har man først blitt det, så er løpet kjørt, og hva som helst kan skje). Det er ikke bare angre man kan gjøre etter å ha gjort noe man ikke vil i fylla, for man tenkte kanskje ikke så alt for langt langt, er dette med beskyttelse, for hvis man da har truffet på en "godt brukt", så kan det være stor fare for at du har fått mer enn orgasme i løpet av natta.

 

Et annet tilfelle som også kan inntreffe er sex med venner. Jeg har vel egentlig ikke så alt for mye imot dette heller, så lenge begge er enige om at det er greit og at det er en frivillig fra begge parter, for om det ikke er det så kan det fort hende at man ikke er fult så gode venner dagen etter.

 

Hva mener du om disse tingene? Er det greit, eller er begge tingene bare tabu?

1 comment: